Po sepsání textů se tým zaměřil na focení cviků, které probíhalo v domácím ateliéru. Nejprve byla pod dozorem autorky části Zdravé cvičení, fyzioterapeutky Kamily Vorlové, nafocena sada základních cviků pro období před otěhotněním, pro první, druhý a třetí trimestr. Následně byly připravovány a foceny zdravé recepty krok za krokem.
Jana Martincová, na snímku vpravo společně s Kamilou Vorlovou, s nápadem publikace přichází v květnuroku 2011. Jako u všech projektů se nápad opracovává a mění a ke konci, při finišování publikace v květnu 2012 tlak na výkonnost celého týmu stoupá. Tohle je však teprve začátek, fotky pocházejí ze začátku července 2011.


Cvičenkou pro období před těhotenstvím a první trimestr se stává jedna ze spolupracovnic Babyonline, Andrea Veselá, tehdy ještě "Neveselá", tou se stává až v září, a následně Vám své zkušenosti ze svatby předává na Babyonline.cz v podobě Svatebního speciálu.

Cviky pro druhý a třetí trimestr nám předvedla Monika Kubíčková, která byla tou dobou zrovna na pomezí obou trimestrů a pravidelně pod taktovkou Kamily začala cvičit již 6 měsíců před otěhotněním.

Ještě společné foto do publikace.

"Trochu se uvolněte, děvčata," pobízel fotograf, Pavel Martinec, načež vznikla tato ležérní, rozevlátá fotografie.

A tady se již fotíme v plné sestavě na samospoušť.

U některých cviků bylo nutno mírně improvizovat, např. stěnou vytvořenou z Andrey a části plovoucí podlahy.

O pár měsíců později je s Monikou nafoceno i šestinedělí. Míšovi je 5 měsíců.

První dubnovou neděli roku 2012 po dlouhém období příprav a získávání odvahy konečně naplánujeme focení přípravy a vaření pokrmů z části Zdravé vaření. Jejich autorkou je nutriční terapeutka Jana Eliášová. Společně s fotografy, bratry Smělíkovými, kteří si ve studiu Divoká vařečka chystají své "nádobíčko"


...a za dohledu nutriční terapeutky Jany, která kontroluje správnost ingrediencí,

...se naši šéfkuchaři, David Viktorin a

...Michal Barták, šéf Divoké vařečky, pouští do práce. Začínají aranžováním surovin všech pokrmů, které jsou nafoceny pro snadnější přípravu. Vždy je lépe vypsané ingredience vidět i na obrázku.




Aby tým všech 16 pokrmů zvládl během neděle naaranžovat, uvařit a nafotit, je důležitá nejen pečlivá příprava všech zúčastněných, ale i dobrá organizace, které se ujímá Jana Martincová. "Žádného velkého organizování nebylo potřeba, byli jsme naprosto sehraným týmem, ve kterém si každý přisvojil svou roli, a dohromady jsme působili jako dobře namazaný a přesný hodinový strojek," dodává Jana.

Obě Jany se přesunují na strategickou pozici do čela stolu, u kterého již nyní pracuje celý tým.

V půl jedenácté jsou všechny suroviny naaranžovány...

...a nafoceny

...a může se začít s vařením...

...a jeho podrobným nafocením krok za krokem.


V této fázi štafetu přebírá grafik Honza Urbánek, který vytvoří dechberoucí čistý a jednoduchý design celé publikace.
Následně publikace putuje do tiskárny.
První obrázek představuje zhotovení tiskové formy.

Seřízení a dobarvení zakázky ve stroji.

Vytištěné vnitřní listy.

Vytištěná obálka.

Skládání - falcování vnitřních listů.

Posnášení do knižního bloku.

Detail snášení.

Zavěšení posnášeného knižního bloku do obálky.

Zde již je vnitřní část zavěšena do obálky, tj. obálka je připevněna k vnitřním listům.

A v této fázi publikace odchází k Vám, čtenářkám. Přejeme jí šťastnou cestu!
Publikaci si můžete za výhodnější cenu zakoupit na: